FITNESS ÉS CARDIO

Három aerobic termünkben a számos óratípus közül bárki megtalálhatja a kedvére valót….

Fitness és cardio

A közel 350 m2-es, légkondicionált fitness termünkben a legmodernebb Technogym Visioweb cardio gépekkel, internettel, Facebookkal, 62 TV csatornával várunk edzeni, kikapcsolódni, lazítani, felfrissülni.

A klub legkorszerűbb, minden igényt kielégítő cardio- és erősítő gépeivel elképzeléseid szerint formálhatod, erősítheted izomzatodat és élvezheted a sportolás élményét. Személyre szabott edzéstervet szeretnél kialakítani? Szakképzett személyi edzőink segítenek ebben.

Az erősítő részlegen tárcsás és lapsúlyos Technogym gépek segítik az erősítő edzéseket. Stretching részlegünkben vendégeink rendelkezésére állnak gumikötelek, matracok, fitball labdák, SMR hengerek, kézi súlyzók, és BOSU párnák. Eszközeink segítségével fokozottabb, látványos izom formálódást, illetve növelést érhetünk el.

Futópad

A futás a legegyszerűbb mozgásforma, mely számos jótékony hatással bír. Nemcsak kikapcsol, de meg is erősít, mivel az izomzatunk 70 százalékát használjuk közben.

Ezt a sportot nemcsak a fiatalok űzhetik. Figyeljünk arra, hogy a testünk képességeihez mérten válasszunk tempót, így elkerülhetjük a sérüléseket. A futás kikapcsol, így mind testileg, mind szellemileg feltöltődhet az, aki ezt a mozgásformát választja. Minden sport jót tesz a csontoknak, de a futás meg is erősíti őket. bővebben…

Súlyzós edzés

A Michigan Egyetem tudósai megállapították: akik két hónapon át heti három alkalommal teljes testet foglalkoztató erősítést végeznek, csökkent a vérnyomásuk átlagosan 8%-kal, ami elegendő ahhoz, hogy az agyvérzés kockázata 40%-kal mérséklődjön. bővebben…

Jól hangzik, ugye?
Nézd meg az árakat