MASSZÁZS

Egy kiadós edzést követően; egy pihentető wellness után, vagy csak úgy is érdemes kipróbálnod masszázsainkat. A széles repertoárból bárki talál kedvére és testének valót…

Masszázs

Egy kiadós edzést követően, egy pihentető wellness után, vagy csak úgy is érdemes kipróbálni masszázsainkat. Klubunkban számos masszázsfajta közül választhatunk, széles repertoárunkból biztos, hogy mindenki kedvére valót.

Gyógymasszázs

A gyógymasszőr részben a svéd masszázs alapfogásait, azok bővített távolhatásainak fogásait alkalmazza a test gyógyítása érdekében. A masszázs során a vérkeringés és nyirokkeringés fokozódik, az izomzat teljesítőképessége növekszik. Megszűnnek a bőr alatti kötőszöveti rétegben lévő feszülések, letapadások, hegesedések, ezáltal javul a test fizikai terhelése, egyoldalú statikai rendellenességek korrigálhatók vele.

A masszázs időtartama:minimum 50 perc
Ára időtartamtól függően:8.000 Ft

Sportmasszázs

Sport területén alkalmazott frissítő, bemelegítő, lazító, regeneráló masszázs. Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat a sportolóra. A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.

A masszázs időtartama:50 perc
Ára időtartamtól függően:8.000 Ft

Aromaterápiás masszázs

A keleti és nyugati technikák egyesítéséből jött létre. Erősíti, és feszesebbé teszi a bőrt, segít fenntartani jó állapotát, valamint a rugalmasságát. A hajszálereket is erősíti. Relaxációs, stresszoldó hatású, javítja szervezetünk állóképességét. A svéd masszázs mozdulatait alkalmazva végezzük, személyre szabottan nagy súlyt fektetve a problémás területekre.

A masszázs időtartama:30 perc50 perc
Ára időtartamtól függően:4.300 Ft7.000 Ft

Fej- és hátmasszázs

A fejmasszázs rendkívül intenzív módon fejt ki lazító és egyben jótékonyan stimuláló hatást a központi idegrendszerre. A gerincizmok, váll, nyaki izmok alapos átgyúrása, mely serkenti az vérkeringést, lazítja a fáradt, megterhelt hátizmokat. Leginkább, ülőmunkát végzők számára javasolt, a helytelen testtartásból fakadó hát és derékfájás ellensúlyozása céljából.

A masszázs időtartama:50 perc
Ára időtartamtól függően:7.500 Ft

Relaxációs masszázs

Alapja a bőrfelület, idegrendszeri pontok, zónák ingerlése által reflexhatás kiváltása a hozzátartozó szervekre, azok stimulálása. A reflex masszázs meg tudja szüntetni az energiazavarokat, és harmonizálni tudja a szervezetet, tehát betegségmegelőző hatású. A szervezet öngyógyítását indítja el. Normalizálja az energia viszonyait, oldja a stresszt, a feszültségállapotot, optimalizálja a vérellátást, az idegrendszert, javítja a homeosztázis megvalósulását, a salakanyagok kiürítését.

A masszázs időtartama:50 perc
Ára időtartamtól függően:8.000 Ft

Csokoládé masszázs + tekercselés

Kényeztető csokoládé masszázsunk biztosítja az Ön számára a teljes kikapcsolódást és bőrregenerálást, 100% természetes, adalékanyagoktól mentes csokoládé, frissítő svéd- és méregtelenítő nyirokmasszázs elemekkel kombinálva. Gyorsítja a nyirok- és vérkeringést, felgyorsítják a salak- és méreganyagok távozását, melytől bőre feszesebbé válik, a csokoládé hosszan hidratája és puhítja a bőrt.

A masszázs időtartama:70 perc
Ára időtartamtól függően:7.900 Ft

Tibeti Méz masszázs

A masszázs egy kellemes bőrradírozással indul, majd a bőrbe egy kellemes meleg mézes krém kerül bemasszírozásra. Hatására gyorsul a méreganyagok távozása, hidratálja és puhítja a bőrt, növeli a szervezet ellenálló képességét.

A masszázs időtartama:50 perc
Ára időtartamtól függően:7.500 Ft

Talpmasszázs

A talpmasszázs kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A „közvetítőcsatornák” ezúttal az idegek helyett az energiapályák. Rajtuk keresztül a lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek. Fordított esetben a nyomás által kiváltott fájdalom alapján következtetni lehet az egyes szerv működésbeli zavaraira.

A masszázs időtartama:30 perc
Ára időtartamtól függően:4.300 Ft

Kismama masszázs

Enyhíti és oldja a stressz kellemetlen hatásait: az izomgörcsöket, a hát- és derékfájást, megkönnyíti az ellazulást, megszünteti a feszültséget és a fáradtságot, javítja a várandósság alatti gerinctartást, enyhíti a székrekedést és gyomorégést, serkenti a káros anyagcsere termékek kiválasztását és csökkenti a szervezet kóros folyadék-visszatartását.

A masszázs időtartama:45 perc
Ára időtartamtól függően:6.500 Ft

Szülés utáni masszázs

A szülést követően a test komoly igénybevételnek van kitéve. A szoptatás miatt a hát és a váll izmainak feszültsége megnő, a bőr a terhesség és szoptatás miatt is változáson megy keresztül. Az anya szervezetének vitamin és tápanyagigénye megnő. A masszázs segítségével felfrissül a test és lélek, a bőr feszesebbé válik és az édesanya pihen, feltöltődik.

A masszázs időtartama:50 perc
Ára időtartamtól függően:7.000 Ft

Lágyrész koncepció

Masszázs terapeutánk sokéves tapasztalattal rendelkezik minden testrész rehabilitációjában. A lágyrész koncepciót a következő esetekben ajánlja: orvos által felállított diagnózis, hosszan tartó jól körül írt panasz, amelyek esetén a masszázs megoldást nyújthat, műtétek okozta hegesedések és letapadások, és sportsérülések. Sportsérülések esetén neurodinamikai elemeket, sport rehabilitációból funkcionális masszázsterápiás technikákat, kineziotapet is alkalmaz a masszázs terapeutánk. Itt nem a megszokott masszázsban gondolkodunk. Itt a vendég nem passzív, hanem aktív a masszázs folyamán. Itt együtt dolgozunk, hogy minél hamarabb kiküszöböljük a problémát.

A masszázs időtartama:egyéni, 1 órától 1,5 óráig terjed
Ára időtartamtól függően:8.000 Ft – 9.000 Ft

A jó eredményhez 3-4 alkalom szükséges, az ismétlődés megbeszélés tárgyát képezi.

Jól hangzik, ugye?
Nézd meg az árakat