SZEMÉLYI EDZÉS

Személyi edző által tervezett és irányított edzés során, a vendég pontosabban, hatékonyabban, a sérülések kockázatának minimalizálásával érheti el kitűzött céljait.

Személyi edzés

Személyi edző által tervezett és irányított edzés során, a vendég pontosabban, hatékonyabban, a sérülések kockázatának minimalizálásával érheti el kitűzött céljait. A Liget Fitness & Wellness személyi edző csapatában szakmailag magasan képzett testnevelő tanárok, gyógytornászok és professzionális képesítéssel rendelkező személyi edzők is várnak.

Első alkalommal szóbeli konzultációra, testösszetétel mérésre és állapotfelmérésre kerül sor. A személyi edző megtanítja a feladatok pontos végrehajtási módját. A vendég folyamatos kontroll alatt végzi a gyakorlatokat.

Munkatársaink megfelelő motivációs szintet biztosítanak vendégeik számára. A személyi edző a hosszú távú edzésterv mellett, vendége pillanatnyi állapotát is figyelembe véve edzi őt, így elkerülhető a túlterhelés, vagy a megerőltetés.

Fitness részlegünkben személyi edző kollégáink teremedzői szolgálatot is teljesítenek, egy állandó beosztás szerint. Azoknak a vendégeknek nyújtanak segítséget, akik nem ismerik gépeink, fitness eszközeink használatát, illetve akik először járnak nálunk. Vezetésükkel körülnézhetnek egységeinkben. Ezen kívül feladatuk még a házirend betartatása, ezzel biztosítva minden vendégünk számára a nyugodt, biztonságos edzést.

Jól hangzik, ugye?
Nézd meg az árakat