CSOPORTOS ÉS AEROBIK ÓRÁK

Három aerobic termünkben a számos óratípus közül bárki megtalálhatja a kedvére valót….

Cross Training, a köredzés

A Cross Training valójában egy olyan edzésmódszer, amelyben több sportág mozgásanyagát felhasználva a lehető legtöbb kondicionális képességet fejlesztjük egyszerre, illetve felváltva. A különböző mozgásformák mixelésével igen hatékony edzéshatást tudunk elérni. Az edzések jelentős része saját súllyal végzett gyakorlatokból épül fel, de emellett kézi súlyzókat, gumikötelet, ugráló kötelet is használunk. Legyen egyszerű köredzés vagy páros gyakorlatok sorozata a fejlődés biztosan nem marad el.

Ez a módszer magában foglalja a szabadban végezhető legtöbb sporttevékenységet is, pl. görkorcsolya, frizbi, röplabda, tollaslabda, kerékpár, evezés, futás, stb. Cél a minél hatékonyabb és változatosabb edzés, valamint új mozgásformák megtanulása, alkalmazása.

A tréningek összetettségben, terjedelemben, nehézségben különbözőek, ezért szabadidős sportolótól az élsportolóig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb edzésmódszert. A program alkalmazhatósága és egyénre szabhatósága korlátlan. Változatossága és a csoportban végezhető edzés lehetősége miatt igen szórakoztató.

Jól hangzik, ugye?
Nézd meg az árakat