CSOPORTOS ÉS AEROBIK ÓRÁK

Három aerobic termünkben a számos óratípus közül bárki megtalálhatja a kedvére valót….

Body pump

A BodyPump csoportos, zenére végzett súlyzó rudas edzésforma. Az edzés végrehajtása során a nagy ismétlésszámokkal végrehajtott alapgyakorlatokkal – guggolás, kitörés, fekvenyomás, felhúzás, evezés stb.- a BodyPump átmenetet képez a konditermi edzés és az aerobik között.

Tonizálja, és formálja a testet, felpörgeti a pulzusszámot, növeli az erő-állóképességet – ezáltal az egyik leghatékonyabb módja az alakformálásnak és a felesleges kilók eltüntetésének. Olyan edzéstípus, amely nők és férfiak, kezdők és haladók számára egyaránt ajánlott. A dinamikus, mindenki által jól ismert zene és a koreográfia teszi igazán élvezetessé ezt az edzés típust.

Az edzés során súlyzó rudat, saját testsúlyt és tárcsákat használunk. Kérésre az edző segít a tárcsák kiválasztásában. A bemelegítést követően izomcsoportról izomcsoportra haladva dolgoztatjuk meg testünk minden területét. A kemény edzés után következik az izmok kinyújtása, amely növeli testünk rugalmasságát, és megelőzheti az izomlázat és a sérüléseket.

Milyen eredményeket hozhat a BodyPump edzés? Edzésenként 600 kalória mínuszt jelent, formásodunk, szálkásodhatunk és feszes, látványos izmokat alakítunk vele, mégsem építünk hatalmas izomtömeget, de növeljük az erő-állóképességet.

Jól hangzik, ugye?
Nézd meg az árakat