Egy különleges ajándék egy különleges napra

Hölgyek! Van itt valami a számotokra. Urak, van itt valami a hozzátok közel álló hölgyek számára. Görgessetek lejjebb!

Csak néhány napig!

2019.03.05 – 2019.03.08 között 4+1 alkalmas Hypoxi trainer bérletetet zsebelhettek be a recepción, és az alakformálás, valamint a zsírégetés egy új, innovatív formáját élhetitek át a bérleteteket felhasználva.

Ha férfi vagy, akkor pedig

Nőnap alkalmából egy igen ritka dolgot ajándékozhatsz idén, mégpedig egy új sportolási forma megtapasztalásának élményét, ebből kifolyólag lépéseket egy egészségesebb életmód felé, valamint egy új hely felfedezésének varázsát.

A  Hypoxi Trainer L250 sportolással egybekötött vákuumterápia. Rendszeres használatával elérhető egy célzott zsírégetés, amely számottevően hatékonyabb, mint bármilyen, szintén rendszeres cardio, vagy aerobik edzés. Ezért a Hypoxi Trainer L250 kifejezetten hasznos a célzott testrészeken – pl. has, csípő, combok, popsi területein – fogyni vágyó hölgyeknél és uraknál.

14.990 forintért

Keresd a bérletet a 1117 Budapest Nádorliget u. 5/b szám alatt található Liget  Fitness & Wellness edzőtermünkben, várunk szeretettel! A recepción jelezd, hogy a Nőnap miatt vásárolsz.

A bérlet 4+1 30 perces alkalomra szól, és csak a fent megadott időintervallumban elérhető! Nincs vesztegetni való időd! A megvásárolt bérletek 1 hónapig felhasználhatóak.

Mi is a Nőnap?

Egyszerűen, a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének nemzetközi napja, március 8-a. Ma kedves gesztusokkal, virágokkal, édességekkel, Hypoxi bérlettel fejezzük ki a fentieket, régen viszont a nők egyenjogúságának kiharcolásához  köthető demonstratív nap volt. Fontos, hogy mindig emlékezzünk, hol lennénk nők nélkül. Valószínűleg sehol.