Minden kezdet nehéz,

hadd segtítsünk egyet könnyebbé tenni

Ha nemrég kezdtél el
edzőterembe járni,

akkor még ott élhet benned a kétely, hogy neked való-e ez az egész egyáltalán. Az a sok ember mind téged néz, azt sem tudod ez a gép mire való, az öltözőben alig van hely, edzésterved se nagyon van és a fejlődést sem látod.

Vagy ha ismersz valakit, aki még új a dologban,

akkor valósznűleg ismerősen hangzottak az előbb leírtak. Emlékszel még milyen volt, amikor te jártál az elején? A legtöbben szakmailag teljesen egyedül voltunk, nem ismertünk olyat, akitől szívesen kérdeztünk volna, hogy mit és hogy.

Épp ezért mondjuk, hogy

Szerezz be bármilyen bérletet 04.15 és 04.30 között, hogy átsegíthessünk a kezdeti gátlásokon, egy heti 3 napra bontott alapozó edzéstervvel!

Lelkes hölgyek és urak számára egyaránt!

2 probléma, amivel szinte mindenki szembenéz az edzőterembe járás elején

Az a rengeteg szempár

A legtöbben, mikor edzeni kezdtünk, és újak voltunk a teremben, ugyanazt tapasztaltuk. Minden szempár ránk szegeződött. A régebbi vendégek érdeklődve, de kicsit furcsán néztek ránk. Itt közrejátszik, hogy az ember kívácsi a “friss húsra”, de sokaknak fut át az agyán a régi emlék, mikor még ők is az elején jártak. Hidd el, nem te vagy az egyetlen, aki fél a tekintetektől, de hidd el azt is, hogy szinte mindenki azért jár oda, hogy önmagával foglalkozzon. A többi vendég is, ahogy te is. Csak az számít, hogy ki néz rád vissza a tükörből.

Ez mire való?

Rengeteg gép van a teremben. Még a súlyzót sem olyan egyszerű használni, mint amilyennek látszik, nem még a gépeket. Megnyugtatunk, nem csak te gondolod így. Gondolj csak bele, van ember, aki úgy születik, hogy tud vezetni? Van, aki már csecsemőkorától kezdve a konyha mestere? Létezik olyan, akinek a génjeibe van kódolva a periódusos rendszer ismerete? Elég nagy az esély, hogy mindhárom kérdésre nemleges választ adtál. Íme a negyedik kérdés. Ha még csak most kezdesz edzni, szerinted elvárja bárki, hogy minden elsőre menjen?

Szerezz be egy bérletet!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Vagy szólj annak az ismerősödnek, akinek jól jön a segítség!

Várunk a 1117 Budapest Nádorliget u. 5/b szám alatt található Liget Fitness & Wellness edzőtermünkbe! A vásárlásnál hivatkozz a 3 napos edzéstervre!