Szmerek Máté

teremedző | csoportos fitness oktató | személyi edző

Ha szeretnéd, hogy maximálisan kihozzam belőled a legjobbat, ha szeretnél változatos, jó hangulatú edzéseken részt venni, akkor várlak személyi edzéseimre illetve csoportos óráimra.

Amiben a segítségedre lehetek

Személyi edzés
Személyi
edzés

Életmódot
váltani

Motiváltnak
lenni és maradni

Elérhetőségeim

Elérhetőségeim email

szmerek.mate@gmail.com

Elérhetőségeim email

+3620 542 2609

Elérhetőségeim facebook

Ha szeretnéd, hogy kihozzam belőled a maximumot, elérd kitűzött céljaidat, vagy csak szeretnél egy pörgős, jó hangulatú edzésen résztvenni várlak személyi edzéseimen illetve csoportos óráimon!

Sziasztok, Szmerek Máté vagyok, csoportos fitness oktató és személyi edző. Sok mindenben kipróbáltam magam, de rájöttem a sportban tudok igazán kiteljesedni.
Korábban futballoztam illetve kézilabdáztam és ahhoz, hogy ezekben a sportokban a maximálisat tudjam nyújtani, megismerkedtem a kondi termi edzésekkel is. Oly annyira megszerettem ezt a fajta mozgásformát, hogy elvégeztem az IWI Sportoktató Testépítés-fitnesz tanfolyamát, majd ezután a személyi edző képzést is. A későbbieknek szeretném még elmélyíteni tudásomat és  képezni magamat.

Szeretnék segíteni az embereknek, hogy elérjék a kitűzött céljaikat  legyen az akár fogyás, egészségmegőrzés, alakformálás vagy csak a megálmodott fizikum elérése.
Edzéseimen maximálisan szem előtt tartom mindenki egyéni igényeit, így biztos lehetsz benne, hogy együtt kihozzuk a maximumot!
Keress bátran, nincsen lehetetlen!

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Remélem mielőbb megkezdhetjük

a közös munkát! Addig is, ismerd meg a többieket.