Szmerek Máté

teremedző | csoportos fitness oktató | személyi edző (tanulmányok folyamatban)

Ha szeretnéd, hogy maximálisan kihozzam belőled a legjobbat, ha szeretnél változatos, jó hangulatú edzéseken részt venni, akkor várlak személyi edzéseimre illetve csoportos óráimra.

Amiben a segítségedre lehetek

Személyi edzés
Személyi
edzés

Életmódot
váltani

Motiváltnak
lenni és maradni

Elérhetőségeim

Elérhetőségeim email

szmerek.mate@gmail.com

Elérhetőségeim email

+3620 542 2609

Elérhetőségeim facebook

Sziasztok! Szmerek Máté vagyok. Sok mindenben kipróbáltam magam, de rájöttem, hogy a sport az, amiben igazán kiteljesedem.

A sport végig kísérte az életemet gyerekkorom óta. Korábban a labdarúgás és a kézilabda vonzott, és mivel szerettem volna maximálisan helytállni ezekben a sportokban elkezdtem konditeremben erősíteni, amit nagyon megszerettem. Sokat jelent számomra az emberek közötti jó kapcsolat kiépítése, mások segítése. Igy született az az elhatározás, hogy elvégezzem az IWI-n a Sportoktató Testépítés-fitnesz tanfolyamot. Ekkor már biztos voltam benne, hogy ezt szeretném csinálni, segíteni más embereknek elérni a céljaikat.

Munkám során egyre több tapasztalatra tettem szert és fontosnak éreztem, hogy tovább képezzem magam, így jelenleg a személyi edzői képzést végzem szintén az IWI-nél. További terveim között szerepel, hogy folyamatosan képezzem magam és újabb módszereket ismerjek meg.

Remélem mielőbb megkezdhetjük

a közös munkát! Addig is, ismerd meg a többieket.