Mándi Zoltán

csoportos fitness oktató

Ha velünk mozogsz, egyrészt kieresztheted a gőzt, másrészt karbantartod, fejleszted a tested, ami megnöveli az önbizalmad. Ha megnő az önbizalmad, könnyebben viseled a konfliktusokkal teli mindennapokat, ami jobb közérzetet, kiegyensúlyozottságot eredményez.

Amiben a segítségedre lehetek

Személyi edzés
Egészségesebbé
válás

Csoportban
sportolás

Növelem
az önbizalmad

Elérhetőségeim

Elérhetőségeim email
zoltan.mandi@gmail.com
Elérhetőségeim email
06 70 381 7083
Elérhetőségeim facebook

Az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization, WHO) szerint az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét együttese. Ha velünk mozogsz, egyrészt kieresztheted a gőzt, másrészt karbantartod, fejleszted a tested, ami megnöveli az önbizalmad. Ha megnő az önbizalmad, könnyebben viseled a konfliktusokkal teli mindennapokat, ami jobb közérzetet, kiegyensúlyozottságot eredményez. Egy stabil lelkületű, jó kedélyű ember még a munkahelyén is jobban teljesíthet, jobban érzi magát az emberek között, és ez az állapot közelebb vihet a szociális jóléthez is.

Ergo: a mozgás minden problémát megold

Végzettségek:
• Fitness Company aerobik oktató
• Fitness Company személyi edző
• IWI funkcionális tréner
• IWI preventív gerinc és stretching tréner
• R-Med TRX tréner
• Almásy Csilla gerinckoncepció oktató
• Les Mills Body Pump oktató

Pump: mindenkinek ajánlható, súlyzós óratípus. Izomcsoportokra szedve, sok ismétléssel dolgozva formáljuk a testünket, és fejlesztjük erőállóképességünket.

Alakformáló: mindenkinek ajánlható óratípus. Kis ellenállással vagy csak saját testsúlyunkat használva növeljük állóképességünket, finomítjuk testalkatunkat, és közben karbantartjuk a testsúlyunkat.

Mottóm

“Minél többet mozogsz, annál több fagyit ehetsz büntetlenül…

Remélem mielőbb megkezdhetjük

a közös munkát! Addig is, ismerd meg a többieket.