Lékó Zsanett

csoportos fitness oktató | személyi edző

Óráimat elsősorban azoknak az őrülteknek ajánlom, akik kifejezetten kedvelik azt, ha a pulzusuk megközelíti a 200-at (természetesen felülről), ha a reggel műgonddal elkészített frizurájuk az arcukba tapad, és csöpög belőle az izzadtság, illetve akiknek a fizikain kívül lelki terhelésre is szükségük van.

Amiben a segítségedre lehetek

Személyi edzés
Személyi
edzés

Csoportban
sportolás

Erősítem
a csapatszellemed

Elérhetőségeim

Elérhetőségeim email
lekozsanett@gmail.com
Elérhetőségeim email
Ligetwellness
Recepció
Elérhetőségeim facebook

A sport és a tánc már gyerekkorom óta az életem része, mióta az eszemet tudom táncoltam, és sportversenyekre jártam. Később a sportversenyeket felváltotta az aerobik, ahol több, mint 7 évig csapatban versenyszerűen aerobikoztam, step aerobikoztam és hip-hopoztam. Majd egy fél éves kihagyás után csatlakoztam Zoltán Erika Tánciskolájához, ahol rövid időn belül tánctanár lettem. Közel 8 évig voltam kihelyezett tánctanár iskolájukban, majd saját tánciskolát indítottam vidéken. Mindezek mellett elvégeztem az ELTE kommunikáció BA képzését, aminek végeztével szabadidőt nyertem és visszavágytam az aerobik világába, így 2016 tavaszán elvégeztem az IWI csoportos fitness instruktori képzését.

Gyorsan rájöttem, hogy habár imádtam forgatásokra járni, hiányzott a mozgás és az edzőteremben éreztem igazán jól magam. Így az aerobik azóta ismét a mindennapjaim részévé vált, és napról napra nagyobb szerepet töltött be az életemben. Ez a szeretet, akkora lendületet vett, hogy folyamatosan képesztem magam, hogy minél többet tudjak meg a mozgásról, ezzel bővítve tudásomat.  2018 második felében új kihívásra vágytam és a csoportos órákon túl szerettem volna személyre szabottan is foglalkozni vendégeimmel céljaik elérése érdekében, így elvégeztem az ART Edzőképzőnél a személyi edző tanfolyamot, ami új lehetőségeket nyitott meg számomra a sport világában.

Úgy érzem, akkor élek igazán, ha mozoghatok, így nem meglepő, hogy hobbiként a futást választottam, ahol folyamatosan új célokat tűzök ki magamelé. Az pedig, hogy 2018-ban felkértek a Vivicitta 2 távjának bemelegítésére külön örömet okozott, mivel újra mikrofont ragadva állhattam a színpadon, több száz ember előtt –  fantasztikus érzéssel töltött el.

Célom a vendégekkel még jobban megszerettetni a csoportos órákat, amiknek a hangulata egyedi és magával ragadó, legyen az akár alakformáló vagy egy keményebb hangvételű köredzés. Továbbá szeretném visszaadni nekik önbizalmukat és magabiztosságukat az életben, a személyi edzések által. Óráim mindig vidáman, mosolyogva telnek, így feldobva mindenki kedvét, amelyet tovább vihetnek a napuk folyamán.

Mottóm:

“A sport akkor az igazi, ha felszabadít. Egy lépés elkezdeni, hatalmas lépés folytatni.”

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Remélem mielőbb megkezdhetjük

a közös munkát! Addig is, ismerd meg a többieket.