Hudák András

teremedző | csoportos fitness oktató | személyi edző

Az edzéseimen törekszem a változatosságra,  miközben nem feledkezünk meg az alapgyakorlatok elsajátításáról sem. A gyakorlatok helyes kivitelezésével rengeteg időt fogunk megspórolni, ami által a fejlődésed sem marad el!

Amiben a segítségedre lehetek

Személyi edzés
Személyi
edzés

Életmódot
váltani

Motiváltnak
lenni és maradni

Elérhetőségeim

Elérhetőségeim email

andris.hudak@gmail.com

Elérhetőségeim email

+36 20 392 2555

Elérhetőségeim facebook

Az edzéseimen törekszem a változatosságra,  miközben nem feledkezünk meg az alapgyakorlatok elsajátításáról sem. A gyakorlatok helyes kivitelezésével rengeteg időt fogunk megspórolni, ami által a fejlődésed sem marad el!

A sport már gyerekkorom óta meghatározó része az életemnek, 6 éves koromban kezdtem el futballozni versenyszerűen. 16 éven keresztül űztem a labdarúgást igazolt játékosként,  így a mindennapjaim részévé vált.

Ennek köszönhetően a tanulás és a sport egész életem során párhuzamosan volt jelen az életemben és ez így van a mai napig is. Ez a sok év nem múlt el nyomtalanul, hiszen a mindennapos, rendszeres edzés teljesen beépült az életvitelembe, a különbség az, hogy ma már az edzőterembe vezet az utam a foci pálya helyett. 🙂

Ez idő alatt a sport nagyon sok mindenre megtanított, aminek nagy hasznát veszem az életben; felállítani a prioritásokat, beosztani és megbecsülni az időm, alázatosnak lenni és együtt dolgozni másokkal. Szeretném, ha az edzés által ezeket a pozitív tapasztalatokat Te is megtapasztalnád, hiszen a sport nem csak a testről, hanem az életvitelről is szól!

Nem volt kérdés, hogy tanulmányaimat is ezen a vonalon szeretném folytatni. A Testnevelési Egyetem Sportszervező-menedzser képzésén szerzett végzettségem fontos elméleti ismereteket adott a sport világában. Ezután következett a Sportedző-Testépítés és fitnesz szakirányban elvégzett tanulmányom, amely során elsajátítottam  az edzőtermi edzés elméleti és gyakorlati tudását.

Manapság egyre inkább előtérbe kerül az egészséges életmód, aminek köszönhetően sok új edzés forma és táplálkozási tanács jelenik meg. Fontosnak tartom, hogy ezek között ki tudjunk igazodni és megszűrni a számunkra fontos és hasznos információkat!

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ami az edzéseinket jellemezni fogja:

  • változatos gyakorlatok, változatos eszközökkel
  • alapgyakorlatok elsajátítása
  • preventív szemléletmód
  • céljaid találkozása a módszereimmel
  • mentális és testi adottságaidhoz igazított edzés
  • egy óra kemény munka és jó kedv! 🙂

Remélem mielőbb megkezdhetjük

a közös munkát! Addig is, ismerd meg a többieket.