Gyócsi Dóri

csoportos fitness oktató | személyi edző

A sport iránti szerelmem nagyon régóta tart, már kiskoromban is örökmozgó voltam, és ez azóta sem változott. Sokat jelent számomra a sport, mert megtanította számomra a kitartást, az alázatot és a maximalizmust.

Amiben a segítségedre lehetek

Személyi edzés
Személyi
edzés

Kilépni a
komfortzónádból

Csoportban
sportolás

Elérhetőségeim

Elérhetőségeim email
dori.gyocsi@live.com
Elérhetőségeim email
06 30 434 0689
Elérhetőségeim facebook

A sport iránti szerelmem nagyon régóta tart, már kiskoromban is örökmozgó voltam, és ez azóta sem változott. Sokat jelent számomra a sport, mert megtanította számomra a kitartást, az alázatot és a maximalizmust. Korábban atletizáltam, ezután kezdtem el modern táncot tanulni, és miután megszűnt, évekig kerestem a számomra megfelelő mozgást. Sok sportot kipróbáltam, és ezzel párhuzamosan felkerültem Budapestre, ahol a főiskolán szociálismunkát kezdtem tanulni. Az út közben éreztem, hogy hiányzik valami az életemből, méghozzá a rendszeres sport, ami az egész életemet meghatározta, és amire kapaszkodóként is tekintettem.

Külföldön töltött hónapok alatt jöttem rá, hogy mit szeretnék az élettől, mi a célom, így hát hazatérésem után nekikezdtem álmaim alapozásának, amit először a Sportedzői tanfolyammal kezdtem, aztán ezt követte a személyi edző tanfolyam, és közben szociális munkásként is lediplomáztam.
Egy jó edző nem csak izmairól és robosztus testfelépítéséről ismerszik meg, hanem emberségességéről, munkája iránti szenvedélyéről, és alázatosságáról, aki nem csak a testedet de a lelkedet is megerősíti, önbizalmat ad és azt érzed az edzés után, hogy megtudnád váltani az egész világot.

A végzettségeim:

Pre-és rehabilitációs tréner (Almásy Csilla), Komplex szemléletű funkcionális edző, Preventív gerinctréner, Core-stabilizációs edző,Mummy Tummy – szülés utáni teljes test regeneráló edző

Pilates oktató, Streching oktató, GET FIT – hevederes edző, Kick-box athletics oktató, X-Training, Crossover Fitness oktató, Személyi edző, Aerobic sportedző

Mottóm

“Merj álmodni, mert az álmok álmodói meglátják a holnapot.

Remélem mielőbb megkezdhetjük

a közös munkát! Addig is, ismerd meg a többieket.