SZEMÉLYI EDZÉS

Személyi edző által tervezett és irányított edzés során, a vendég pontosabban, hatékonyabban, a sérülések kockázatának minimalizálásával érheti el kitűzött céljait. A Liget Wellness személyi edző csapatában testnevelő tanárokat, gyógytornászokat és professzionális képesítéssel rendelkező personal trainereket találnak az érdeklődők.

Első alkalommal szóbeli konzultációra, testösszetétel mérésre és állapotfelmérésre kerül sor. A személyi edző megtanítja a feladatok pontos végrehajtási módját. A vendég folyamatos kontroll alatt végzi a gyakorlatokat. Kollégáink megfelelő motivációs szintet biztosítanak vendégeik számára. A személyi edző, a hosszú távú edzésterv mellett, vendége pillanatnyi állapotát is figyelembe véve edzi Őt, így elkerülhető a túlterhelés, vagy a megerőltetés.

Fitness részlegünkben a személyi edző kollégák teremedzői szolgálatot is teljesítenek, egy állandó beosztás szerint. Azoknak a vendégeknek nyújtanak segítséget, akik nem ismerik gépeink, fitness eszközeink használatát, illetve akik először járnak nálunk. Vezetésükkel körülnézhetnek egységeinkben. Ezen kívül feladatuk még a házirend betartatása, ezzel biztosítva minden vendégünk számára a nyugodt, biztonságos edzést.

Ismerd meg személyi edzőinket