Mikor kezdtél aktívan sportolni?

Azóta sportolok, amióta „az eszemet tudom”. 🙂 De nagyjából 14 éves lehettem, amikor tudatossá vált maga a mozgás. Azelőtt mindig azt csináltam, amihez épp kedvem volt. Majd egyik nap elmentem egy aerobik órára, és egyszerűen beleszerettem. Nem is volt kérdés, hogy egyszer majd én magam is oktatni fogom. Azóta nincs megállás! 🙂

Milyen képzéseket tervezel a jövőben?

Edzőként fontosnak tartom, hogy tovább képezzem magam, egyrészt saját fejlődésem érdekében, másrészt azért, hogy minél szélesebb körben tudjak a vendégeimnek segíteni.
Jelenleg a „rehabilitációs tréner” képzés a következő a listámon. A jövőben szeretnék olyan vendégekkel is együtt dolgozni, akik korábban valamilyen sérülést szenvedtek el, és ezért szükségük van egy olyan edzőre, akivel biztonságosan, ugyanakkor hatékonyan tudnak edzeni.

Mi vezetett ahhoz, hogy hivatásodnak válaszd ezt a szakmát?

Ez az elhatározás azok alatt az évek alatt fogalmazódott meg bennem, amikor még én magam is személyi edzőhöz jártam. Nagyon élveztem az edzéseket, és nagyon sokat tanultam belőlük, illetve az edzőmtől. 🙂 Szeretek mindent, ami ezzel a szakmával kapcsolatos, az edzőtermi közeget, az edzéseket, emellett nagyon szeretek emberekkel foglalkozni a hétköznapokban, és mindez ebben a szakmában remekül összpontosul.

Miben tudsz segíteni a vendégeidnek?

Tapasztalatból tudom, milyen negatív következményekkel járhat az egész napos ülőmunka, és hogyan lehet ezeket a problémákat „orvosolni”. Bárkinek, akinek ilyen gondja van, nyugodtan fordulhat hozzám bizalommal!
Ezen kívül várom azon vendégek megkeresését is, akik izomtömeget szeretnének növelni, vagy éppen a fogyás valamint az állóképesség javítása a cél.
A személyre szabott edzésterv összeállítása mellett táplálkozási tanácsokat is nyújtok a kitűzött cél maximális elérése érdekében!