Hypoxi tréning a Ligetben

A Hypoxi Trainer L250 sportolással egybekötött vákuumterápia.

Hypoxi tréning a Ligetben

A  Hypoxi Trainer L250 sportolással egybekötött vákuumterápia. Rendszeres használatával elérhető egy célzott zsírégetés, amely számottevően hatékonyabb, mint bármilyen, szintén rendszeres cardio, vagy aerobik edzés. Ezért a Hypoxi Trainer L250 kifejezetten hasznos a célzott testrészeken – pl. has, csípő, combok, popsi területein – fogyni vágyó hölgyeknél és uraknál.

Maga a Hypoxi Trainer L250 berendezés, egy elegáns, fekvő vákuumkapszulába rejtett kerékpár, ahol a zsírégető edzést a szintén fekvő állapotban végzett biciklizés jelenti. Az edzés alatt egy speciális neoprén kötény segít a vákuummasszázs működéséhez szükséges szinte légmentesen zárt tér megteremtésében. A tréning alatt fekszünk, testünk, izmaink deréktól lefelé a vákuumkapszulában dolgoznak kerékpározás közben, amely a gerincet így csak 25%-ban terheli. Rövid váltakozó időritmusban az edzéssel egyidőben, alacsony nyomású vákuum hat testünkre. Ennek köszönhetően a kapszulán kívüli test bőrének felső és külső rétegeiben is lehetővé teszi a mikrokeringés javulását, így ennek a területnek is a hatékonyabbá válik a vér és tápanyag ellátása. A HypoxiTrainer L250-ben végzett rendszeres edzés az egyik legjobb anti-aging kezelés testünk egész bőrfelületének

A 30 percig tartó, célzott zsírégető edzés, amelynél a zsírégetés már a 4. percben elindul, rendszeres használatával a már említett célzott fogyás és a bőr minőségének javulása mellett érezhetően jobb lesz fizikai teljesítőképességünk, állóképességünk, közérzetünk, keringésünk, valamint a kedélyállapotunk is határozottan javul.

Fontos!

24 órán belüli lemondás esetén sajnos le kell vonnunk az adott  alkalmad. Köszönjük a megértést!

HypoxiTrainer L250 rendszeres használata a gyorsabb anyagcserének, jobb vér és nyirokkeringésnek köszönhetően a célzott zsírégető edzéssel egyidőben segíthet megszabadulni, a szerzett vagy hajlamként kapott celulittól is. Következetes edzéseink ráadása lehet így egy – testápolók használata nélküli – bársonyosabb, rugalmasabb, selymesen sima bőr. Érdemes kipróbálni!

További információ a recepción elérhető.