CSOPORTOS ÉS AEROBIK ÓRÁK

Három aerobic termünkben a számos óratípus közül bárki megtalálhatja a kedvére valót….

Regatta

Az evezés alapvetően erő-állóképességi sport, tehát magas intenzitású és nagy időintervallumban végzett tevékenység. Nehéz még egy sportot találni, amelyik annyi izomcsoportot és olyan széleskörűen mozgat meg, mint ez a sport. Ezzel az átfogó izomhasználattal sok kalória égethető el, miközben a hajlékonyság és az erőnlét javul. Az evezés nem veszi igénybe az ízületeket és az intenzitást a használó szabhatja meg.

Alapvetően összetett, ciklikus mozgásról beszélünk. Minden csapás a lábak behajlításával majd kinyújtásával jár, így dolgoznak a vádli, a comb, a fenék és a csípő izmai is. Az evezés megmozgatja a hasat és az alsó hátizmokat. Erősíti és formálja a felsőtestet. A vállak, a hát és a karok mind részt vesznek az evezős csapásban. Arányos izomzatot formál. Jól edzi a kardiovaszkuláris rendszert, kitűnő állóképesség fejlesztő mozgás.

Edzéseink során a Concept 2 evezős ergo-méter eszközt használjuk, kizárólag az evezős mozgás karakterére építve. A gépen található kijelző lehetőséget biztosít a teljesítmény, megtett táv, és még számos adat rögzítésére, ezzel pontosan felmérhető a fejlődés illetve pillanatnyi erőállapot.

Jól hangzik, ugye?
Nézd meg az árakat