Új funkcionális terem a Ligetben!

Unalmas, összetákolt, régi, hasznavehetetlen.

Izgalmas, profi, modern, hasznos. Erről szól az új terem.

Ne hagyd ki!

Az elmúlt két évben zárva tartó Játszóház helyén új funkcionális termet hoztunk létre. A teremben egy ultramodern Life Fitness gépet telepítettünk, mely a legkülönbözőbb funkcionális edzésfunkciókkal rendelkezik, a TRX-től a platóra ugráláson át a függeszkedésig. A termet további kiegészítő eszközökkel is felszereltük, így minden adott egy kiváló köredzés elvégzéséhez. Hamarosan még egy boxzsák is érkezik majd.

Kiscsoportos köredzés

A köredzés az edzés olyan technikája, mely remekül használható szálkásításra, valamint az állóképesség javítására, és a fittséged javítására. Ezek mellett pedig a zsírégetés egyik remek altenatívája.

TRX

A TRX egy különleges edzésmódszer, amelyhez nincs szükséged a teremben találhatónál jobb felszerelésre. Az edzés során saját testsúlyod lesz az egyik eszköz, amelyet használni fogsz.

Néhány edzőnk is hamarosan itt tartja az óráit

Buczkó Peti

Buczkó Peti

csoportos fitness oktató | személyi edző

Szeretem a változatosságot, ezért a saját testsúlyos gyakorlatok mellett használunk eszközöket is, hogy színesebbé tegyük az edzést. Erősítő és állóképességi gyakorlatok kombinációja van összefűzve egy hangulatos, pörgős, változatos óra keretében.

Heinczinger Ádám

Heinczinger Ádám

csoportos fitness oktató | személyi edző

Ha velem edzel, maximálisan rád figyelek, nincs nálam telefon, folyamatos a kontroll, a javítás, minden alkalommal megbeszéljük az étkezést (az esetleges hibákat). Egy kemény, kifullasztó, de jó hangulatú órán tudjuk a céljaidat elérni.

A termet bárki látogathatja, amikor épp nincs csoportos óra. Menj be, próbáld ki, színezd meg ezzel az edzésed és mondd el a véleményed róla!