Pilisy Zsófi

csoportos fitness oktató | személyi edző

Amiben a segítségedre lehetek

Személyi edzés
Személyi
edzés

A sport
megszeretése

Sérülés utáni
rehabilitáció

Elérhetőségeim

Elérhetőségeim email
Ligetwellness
Recepció
Elérhetőségeim email
Ligetwellness
Recepció
Elérhetőségeim facebook

“Sport pályafutásomat szertornával kezdtem. Ezt követte a karate, az atlétika valamint az evezés. 15 év versenyzői múlttal számomra nem volt kérdés a jövőbeni szakmám választása. 2013-ban végeztem aerobik oktató, valamint szertonra edzőként. 2016 óta tartok Budapest különböző edzőtermeiben csoportos órákat, személyi edzéseket, valamint másfél évig foglalkoztam akrobata gyerekekkel.
Az élet nem áll meg tanulás terén sem. Szeretem bővíteni a tudásom, edzőként pedig kifejezetten fontosnak tartom a folyamatos továbbképzést.

Képzettségeim között szerepel még :
Hot Iron Instructor
Stretching
Preventív Gerincedző
Fitfight trainer

Mivel a munkám a szerelmem, szeretek 110%-on teljesíteni. Nálam nem csak az a fontos, hogy ledaráljam az órát. Szem előtt tartom a gyakorlatok preventív jellegét és helyes kivitelezését, mindezt jó hangulat keretében.

20 év sportolói múlttal nehéz volt megválnom a versenyektől. Ezért is vettem részt számos BSI futó- és Spartan race akadályfutó versenyen. Minden évben kitűzök egy célt magam elé. A bakancslistám következő állomása a maratoni táv teljesítése. Jelenleg a konditermi edzéseket és a Fitfightot részesítem előnyben.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Remélem mielőbb megkezdhetjük

a közös munkát! Addig is, ismerd meg a többieket.