Magyar Orsolya

teremedző | személyi edző (tanulmányok folyamatban)

Ha hozzám jössz edzésre, akkor a preventív edzést fogjuk szem előtt tartani, megtanulunk szépen mozogni, mindeközben rálépünk egy útra, hogy elérjük a személyes céljaidat, és te is megszeresd annyira a mozgást, mint én.

Amiben a segítségedre lehetek

Személyi edzés
Személyi
edzés

Életmódot
váltani

Motiváltnak
lenni és maradni

Elérhetőségeim

Elérhetőségeim email

+36 20 233 7584

Elérhetőségeim facebook

A sport gyerekkorom óta meghatározó része volt az életemnek, táncoltam, lovagoltam, röplabdáztam, majd 8 évvel ezelőtt elmentem egy csoportos órára, ami szép lassan az életem részévé vált, és szimpla hobbiból szenvedéllyé nőtte ki magát. Elkezdtem egyre tudatosabban, odafigyelve végezni a gyakorlatokat, aminek a hatását a saját fejlődésemben is éreztem.

A szakmai pályafutásomat teljesen eltérő területen kezdtem meg, és beletelt egy kis időbe, míg elhatároztam, szakmát váltok, hogy azzal foglalkozzak, amit valóban élvezettel, teljes lelkesedéssel csinálok. Saját tapasztalatból tudom, hogy az egész napos ülő munkavégzés után mennyire igényli a szervezet a mozgást, ebben is szeretnék segíteni a hozzám fordulóknak.

Elsőként a fitnesz instruktor tanfolyamot végeztem el az IWI-nél, most van folyamatban a személyi edző képzés. Azonban itt nem fogok megállni, szeretném tovább képezni magam, hogy minél szélesebb körű ismeretekre tegyek szert a különböző módszerek, eszközök terén, és minél színesebbé varázsoljam a velem, edzéssel töltött időt.

Amit az eddigi tapasztalatimból mindenképpen át tudok ültetni a személyi edzéseimbe, az az emberekkel, vendégekkel való kiemelt bánásmód, kommunikáció, az egyéni igények figyelembe vétele, illetve a gyors és rugalmas reagálás a változásokra.

Remélem mielőbb megkezdhetjük

a közös munkát! Addig is, ismerd meg a többieket.