Heinczinger Ádám

csoportos fitness oktató | személyi edző

Ha velem edzel, maximálisan rád figyelek, nincs nálam telefon, folyamatos a kontroll, a javítás, minden alkalommal megbeszéljük az étkezést (az esetleges hibákat). Egy kemény, kifullasztó, de jó hangulatú órán tudjuk a céljaidat elérni

Amiben a segítségedre lehetek

Személyi edzés
Személyi
edzés

Átlépni a
határaid

Motiváltnak
lenni és maradni

Elérhetőségeim

Elérhetőségeim email
adam.heinczinger@gmail.com
Elérhetőségeim email
06 70 947 8099
Elérhetőségeim facebook

Heinczinger Ádám vagyok, személyi edző. Kevés ember mondhatja el magáról, hogy a hobbija a munkája, én ezek közé a szerencsés emberek közé tartozom. Imádom, amit csinálok, szeretem a kihívásokat, az új módszereket és mindent megteszek az eredményességért. Motivál és ösztönöz a mozgás és a sport megszerettetése másokkal. Célom a lehető legtöbb ember segítése és motiválása, hogy elérhesse célját.

Ennek érdekében folyamatosan képzem magam, kitalálok új módszereket, megtanulom az új irányelveket, kipróbálom a legújabb trendeket, versenyzem, diétázom, hogy maximális tudással és tapasztalattal rendelkezzem annak érdekében, hogy TE a legtöbbet kaphass az együtt eltöltött időben.

2003-ban kezdtem el súlyzós edzésekkel foglalkozni, 2007-től hivatásszerűen. A kezdetekben erőemelőként, később testépítőként edzettem és edzősködtem, a közelmúltban pedig a teljes mozgásszabadságot adó, a valódi élet minden kihívását magába foglaló funkcionális edzésben, a crossfit-ben találtam számomra megfelelő kihívást. Magamról még annyit, hogy szeretem, ha a saját, valamint a vendégeimmel folytatott edzések kőkemények, persze a kezdőknél a fokozatosság a legfontosabb, de idővel mindenkinél elérem a határait, és megmutatom mire képes a teste.

Végzettségeim: IWI- személyi edző, MIOK- testépítő és fitnesz edző.

Amit ígérhetek: Ha velem edzel, maximálisan rád figyelek, nincs nálam telefon, folyamatos a kontroll, a javítás, minden alkalommal megbeszéljük az étkezést (az esetleges hibákat). Egy kemény, kifullasztó, de jó hangulatú órán tudjuk a céljaidat elérni.
Bátran jelentkezz, ha az alakformálás, izomtömeg növelés, szálkásítás a célod, vagy akár az egészség megőrzése, a stressz csökkentése motivál a közös edzésre. Várom továbbá azok jelentkezését, akik Testépítés vagy Fitnesz versenyeken szeretnék magukat kipróbálni.

KISCSOPORTOS SZEMÉLYI EDZÉS velem a Liget Wellnessben!

Crossfit edzésmódszerén alapuló, funkcionális edzés.

Különböző nehézségi szinteken: kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak is!

Ez az óra ötvözi a személyi edzések hatékonyságát a csoportos órák jó hangulatával és küzdőszellemével.:

  • Maximalizált létszám 6 fő/óra
  • Kiemelt odafigyelés és technika javítás
  • Nagy fokú intenzitás, állandóan változó edzésingerek
  • Változatos órák és komplex gyakorlatok
  • Kemény edzések a maximális fejlődésért

Remélem mielőbb megkezdhetjük

a közös munkát! Addig is, ismerd meg a többieket.