Erdélyi Kata

személyi edző

A mozgás szeretete akkor ragadott meg, mikor óvodásként életemben először beléptem a táncterembe. Egy idő után, ahogy szerettem volna kitolni a saját határaimat, világossá vált számomra, hogy ehhez speciális erősítésekre van szükségem pluszban a táncon kívül, így ismerkedtem meg a fitness különböző ágazataival.

Amiben a segítségedre lehetek

Személyi edzés
Személyi
edzés

A saját
hősöddé válni

Pilates
órát adok

Elérhetőségeim

Elérhetőségeim email
erdelyi.kata.zs@gmail.com
Elérhetőségeim email
06 20 773 7467
Elérhetőségeim facebook

A mozgás szeretete akkor ragadott meg, mikor óvodásként életemben először beléptem a táncterembe. Egy idő után, ahogy szerettem volna kitolni a saját határaimat, világossá vált számomra, hogy ehhez speciális erősítésekre van szükségem pluszban a táncon kívül, így ismerkedtem meg a fitness különböző ágazataival. Az elmúlt években sokféle szemüvegen keresztül tanultam és gyakoroltam a mozgást, elmerültem a táncművészet mellett a saját testsúlyos edzések, gerinctréning, pilates, TRX, súlyzós edzések, mobilizáció és a stretching világában is. Számomra a tanulás egy életen át tartó folyamat és egyben hivatás.

Az edzésekben számtalan dolog mellett egy gondolatot kiemelve a legfontosabb, hogy az egyéni céljaidnak és képességeidnek megfelelő, fokozatos, intenzív és biztonságos legyen. Sokszor azért sem jön a várt eredmény, mert a saját adottságok egyéniek és ehhez személyre kell szabni az edzéstervet, amiben fokozatosan jön a fejlődés. Először megfelelő alapokat kell teremteni, hogy azokra építkezhessünk. Célom, hogy az edzés egyfajta rituálévá váljon számodra, mely egyensúlyba hozza a tested-lelked és stabilitást ad. Akár kezdő, akár haladó vagy, jó helyen jársz. Ha nálam edzel, számíts rá, hogy ez egy nagyon kemény munka, ami sokszor nem egyszerű, de egyet biztosan mondhatok: hogy megéri!

Y-training:
keddenként és csütörtökönként 7:00-kor
Az óra pörgős hangulatú, ahol egy intenzív bemelegítés után y-traininggel és saját testsúllyal végzett gyakorlatok következnek. Erősítés, állóképesség fejlesztés.

Pilates:
keddenként és csütörtökönként 8:00-kor
Nyugodt hangulatú óra, ahol a kellemes zene és a folyamatos, lassú tempóban végzett kontrollált erősítő és stretching gyakorlatok kombinációjával relaxált állapotba juthatsz. Erőfejlesztés, esztétika, koncentráció, balance.

Remélem mielőbb megkezdhetjük

a közös munkát! Addig is, ismerd meg a többieket.