MASSZÁZS

Egy kiadós edzést követően; egy pihentető wellness után, vagy csak úgy is érdemes kipróbálnod masszázsainkat. A széles repertoárból bárki talál kedvére és testének valót…

 

 

 

Gyógymasszázs

A gyógymasszőr részben a svéd masszázs alapfogásait, azok bővített távolhatásainak fogásait alkalmazza a test gyógyítása érdekében. A masszázs során a vérkeringés és nyirokkeringés fokozódik, az izomzat teljesítőképessége növekszik. Megszűnnek a bőr alatti kötőszöveti rétegben lévő feszülések, letapadások, hegesedések, ezáltal javul a test fizikai terhelése, egyoldalú statikai rendellenességek korrigálhatók vele.

A masszázs időtartama: 30/60 perc.
Ára időtartamtól függően: 4.300/8.000 Ft

Sportmasszázs

Sport területén alkalmazott frissítő, bemelegítő, lazító, regeneráló masszázs. Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat a sportolóra. A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.

A masszázs időtartama: 60 perc
Ára időtartamtól függően: 8.000 Ft

Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs során a kézzel történő masszírozás helyett, vulkáni eredetű, sima bazaltköveket használnak. A lávaköves masszázs javítja a vérkeringést, segít az izmok ellazításában, javítja a nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét, segíti a méregtelenítés folyamatát, erősíti a kötőszöveteket, stresszoldó hatású, javítja a vese kiválasztását.

A masszázs időtartama: 90 perc
Ára: 11.500 Ft

Aromaterápiás masszázs

A keleti és nyugati technikák egyesítéséből jött létre. Erősíti, és feszesebbé teszi a bőrt, segít fenntartani jó állapotát, valamint a rugalmasságát. A hajszálereket is erősíti. Relaxációs, stresszoldó hatású, javítja szervezetünk állóképességét. A svéd masszázs mozdulatait alkalmazva végezzük, személyre szabottan nagy súlyt fektetve a problémás területekre.

A masszázs időtartama: 30/60 perc
Ára időtartamtól függően: 4.300Ft / 7.000 Ft

Fej- és hátmasszázs

A fejmasszázs rendkívül intenzív módon fejt ki lazító és egyben jótékonyan stimuláló hatást a központi idegrendszerre. A gerincizmok, váll, nyaki izmok alapos átgyúrása, mely serkenti az vérkeringést, lazítja a fáradt, megterhelt hátizmokat. Leginkább, ülőmunkát végzők számára javasolt, a helytelen testtartásból fakadó hát és derékfájás ellensúlyozása céljából.

A masszázs időtartama: 60 perc
Ára: 7.500 Ft

Relaxációs masszázs

Alapja a bőrfelület, idegrendszeri pontok, zónák ingerlése által reflexhatás kiváltása a hozzátartozó szervekre, azok stimulálása. A reflex masszázs meg tudja szüntetni az energiazavarokat, és harmonizálni tudja a szervezetet, tehát betegségmegelőző hatású. A szervezet öngyógyítását indítja el. Normalizálja az energia viszonyait, oldja a stresszt, a feszültségállapotot, optimalizálja a vérellátást, az idegrendszert, javítja a homeosztázis megvalósulását, a salakanyagok kiürítését.

A masszázs időtartama: 60 perc
Ára időtartamtól függően: 8.000 Ft

Csokoládé masszázs + tekercselés

Kényeztető csokoládé masszázsunk biztosítja az Ön számára a teljes kikapcsolódást és bőrregenerálást, 100% természetes, adalékanyagoktól mentes csokoládé, frissítő svéd- és méregtelenítő nyirokmasszázs elemekkel kombinálva. Gyorsítja a nyirok- és vérkeringést, felgyorsítják a salak- és méreganyagok távozását, melytől bőre feszesebbé válik, a csokoládé hosszan hidratája és puhítja a bőrt.

A masszázs időtartama: 70 perc
Ára: 7.900 Ft

Tibeti Méz masszázs

A masszázs egy kellemes bőrradírozással indul, majd a bőrbe egy kellemes meleg mézes krém kerül bemasszírozásra. Hatására gyorsul a méreganyagok távozása, hidratálja és puhítja a bőrt, növeli a szervezet ellenálló képességét.

A masszázs időtartama: 60 perc
Ára: 7.500 Ft

Talpmasszázs

A talpmasszázs kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A „közvetítőcsatornák” ezúttal az idegek helyett az energiapályák. Rajtuk keresztül a lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek. Fordított esetben a nyomás által kiváltott fájdalom alapján következtetni lehet az egyes szerv működésbeli zavaraira.

A masszázs időtartama: 30 perc
Ára: 4.300 Ft

Kismama masszázs

Enyhíti és oldja a stressz kellemetlen hatásait: az izomgörcsöket, a hát- és derékfájást, megkönnyíti az ellazulást, megszünteti a feszültséget és a fáradtságot, javítja a várandósság alatti gerinctartást, enyhíti a székrekedést és gyomorégést, serkenti a káros anyagcsere termékek kiválasztását és csökkenti a szervezet kóros folyadék-visszatartását.

A masszázs időtartama: 45 perc
Ára: 6.500 Ft

 

Szülés utáni masszázs

A szülést követően a test komoly igénybevételnek van kitéve. A szoptatás miatt a hát és a váll izmainak feszültsége megnő, a bőr a terhesség és szoptatás miatt is változáson megy keresztül. Az anya szervezetének vitamin és tápanyagigénye megnő. A masszázs segítségével felfrissül a test és lélek, a bőr feszesebbé válik és az édesanya pihen, feltöltődik.

A masszázs időtartama: 60 perc
Ára: 7.000 Ft

 

Relaxálj nálunk