A Liget Fitness-Wellness csapata, a Sport, a Wellness és az Egészséges életmód elkötelezettjeként vár Téged  Budapesten, a XI. kerületben, Dél-Buda szívében.

A Liget Wellness magasan képzett csapata, a modern géppark, a Wellness, a Szépségszalon, és a Kávézó együttesen teremtenek lehetőséget mindenkinek, hogy a számára legmegfelelőbb utat találja meg testi-lelki felfrissülésének.

70 db parkolóhellyel rendelkezünk, vendégeinknek 3 óra ingyenes parkolást biztosítunk!

Fitness és cardio

A legmodernebb Technogym Visioweb cardio gépek várnak Téged az edzéshez, kikapcsolódáshoz: internet, Facebook, 62 TV csatorna, és a mozgás öröme együtt…

Változatos teremedzések

Számos edzésfajta közül választhatsz, bármi legyen is a célod: a zsírégetéstől az erőnléti edzéseken keresztül a testi-lelki felüdülést megalapozó jóga gyakorlatokig mindenben kipróbálhatod magad.

Spinning / Regatta

…hogy ne légy kitéve az időjárás viszontagságainak; indoor edzéseinken a kerékpár és az evezés terén is szakképzett oktatók segítik ezen mozgásfajták szerelmeseit.

Személyi edzés

A Liget Wellness személyi edző csapatában testnevelő tanárokat, gyógytornászokat és professzionális képesítéssel rendelkező personal trainereket találsz.

Aerobic

Három aerobic termünkben számos óratípus közül bárki megtalálhatja a kedvére valót.

Wellness

Wellness részlegünk szaunával, infraszaunával, gőzkabinnal, fűtött kőágyakkal, 2 masszázshelyiséggel, relaxációs zenével vár Téged.

Masszázs

Klubunkban számos masszázsfajta közül választhatsz, széles repertoárunkból biztos találsz kedvedre valót.

Parkolóhely

Központunk 70 db parkolóhellyel rendelkezik. Vendégeinknek 3 óra ingyenes parkolást biztosítunk!

Ne várj tovább. Kezdd az edzést nálunk, garantáltan jobb napod lesz.