Rácz Gergő

Tel.: 06 70 704 7499

E-mail: gergofitness@gmail.com

Web: www.gergofitness.hu

Tanulmányaim:
2013 -2014 IWI – International Wellness Institute
Végzettségeim:

  • Testépítés – fitnesz sportedző
  • Személyi edző

A sport szeretetét már gyerekkorom óta fontosnak érzem.  Fiatalkorom a labdarúgás köré épült fel, közel 12 éven keresztül igazolt játékosként, versenyszerűen űztem a labdarúgást.  Ezen időszak alatt, számos dolgot tanultam. Az edzőtermes alapozások következtében ragadott meg a teremben való sportolás lehetősége. Így választottam és döntöttem amellett, hogy a testépítés felé teszem meg a következő lépéseket.  A testépítést is hasonló elhivatottsággal űztem és űzöm a mai napig. Személyiségemből adódóan és a labdarúgócsapatban szerzett tapasztalatok alapján hamar megtalálom a hangot az emberekkel, ezért döntöttem az edzői tevékenység mellett.
Meggyőzősédem, hogy rengeteg múlik azon, hogyan végezzük el a gyakorlatokat.  Nem a gyorsaságon és a feladatok minél hamarabbi elvégzésén van a hangsúly, sokkal inkább a precíz, pontos kivitelezésen. Mindenképpen fontosnak tartom, hogy nem általános edzésterv alapján foglalkozzak vendégeimmel, sokkal inkább a személyre szabott edzést tartom eredményesebbnek.  Az első konzultáció során felmért testi adottságok és meghatározott célok alapján készítem el az egyéni edzéstervet. Edzéseimet egy állapotfelmérés után, az eredményektől függően tartom ügyelve arra, hogy változatosak, inspirálóak legyenek.

Tanulmányaim és tapasztalataim alapján, fontosnak érzem az edzés mellett a helyes étkezés betartását is. Hiszen köztudott, hogy a kívánt eredmény 70%-ban függ az étrend összeállításán és mindössze 30%-ban az edzésen. Klienseim számára a megfelelő étrend összeállításában is táplálkozási tanácsadást nyújtok, ezzel is minden alapot megteremtve a kitűzött cél maximális eléréséhez.
Célom, hogy azon embereknek, akik változtatni szeretnének, életmódjukon segítséget nyújtsak vágyaik eléréséhez. Egy biztonságos, jó hangulatú és inspiráló edzés keretein belül szeretném elérni, hogy a mozgás ne kötelező jellegű sokkal inkább kikapcsoló hatású és sikerélményekben gazdag legyen.

Mottóm : „ Az egyetlen korlátod, Te magad vagy.”