Laczkó Attila

Tel.: 

E-mail: 

Sziasztok!

Kiskorom óta életem fontos része a sport. Székely fiú lévén nem kezdhettem mással a sportolói pályafutásom, mint jégkoronggal, majd ehhez csatlakozott a kézilabdázás. Az általános iskolás éveim végére nagy fordulat következett, úgyanis egy teljesen más vonalon folytattam a pályafutásomat, a kerékpározás szerelmese lettem. A hegyikerékpáros (MTB) szakágban versenyeztem 7 évig kiemelkedő hazai sikerekkel, mind az Olimpiai Cross Country, mind a Maraton szakágban.

A kerékpáros éveim alatt kezdett el folyamatosan növekedni bennem a mozgás, testnevelés, sport elméleti és tudományos háttere utáni érdeklődés és onnan egyenes út vezetett a Testnevelési Egyetemre. A bringás évek téli alapozásai alatt rengeteg ídőt fordítottunk a kondicionáló termi edzésekre, ezek hatására nagyon gyorsan kialakult bennem, hogy melyik az a vonal, amelyet egyetemi éveimben és azután is folyamatosan nagyobb alapossággal szeretnék elsajátítani.

A közel 6 évnyi egyetemi tanulmányaim alatt rengeteg nélkülözhetetlen, hasznos élettani, edzéselméleti, pedagógiai, pszichológiai és nem utolsó sorban gyakorlati információval gazdagodtam, amelyet személyre vagy csoportra szabva óriási elánnal igyekszek átadni. Gyógytestnevelői tanulmányaimból fakadóan mindig szem előtt tartom a prevenciót, valamint segíteni tudok különböző ortopédiai elváltozások korrekciójában, jobb eseteben megelőzésében, illetve mozgásszervi rehabilitációban.

Csapat- és egyéni sportot is űzőként, tudom milyen csapatban dolgozni, együtt nevetni és szenvedni, valamint milyen az, ha csak a saját hozzáállásodtól, teljesítményedtől függ a teljesítmény.

Ha egy jó segítőre van szükséged bármilyen jellegű célok eléréséhez, keress bátran!:)

Telefonszám: 0670-401-8428

laczko.attila993@gmail.com