Imre Alexandra

Tel.: 06 70 334 7537

E-mail: szandi.imre@gmail.com

Sziasztok!
Imre Szandi vagyok. Diplomámat a Testnevelési Egyetemen szereztem, humán-kineziológia szakon. Gyerekkoromban atletizáltam, jelenleg közel 10 éve triatlonozom.  Tanulmányaimnak és a sport szeretetének köszönhetően nagyon sokat tanultam a mozgásról, az egészséges életmódról. Célom az, hogy akármilyen céllal is kezd el valaki mozogni, az az élete részévé váljon, ne csak egy kötelező valami legyen, amit azért csinál, hogy szebb, izmosabb, soványabb, szálkásabb, egészségesebb legyen, hanem azért, mert szereti.
Segíteni szeretnék, hogy a kezdeti célok után beleszeressetek a mozgásba, és állandó vendégei legyetek a konditermeknek, a futópályáknak, az uszodáknak vagy bármilyen sporteseményeknek. Edzéseimet próbálom változatosan összerakni, ezért folyamatosan olvasok, tanulok, hogy mindig napra kész legyek az újdonságok terén.
Számomra is sokat jelentenek az edzőtársaim, akikkel közösen “szenvedünk” edzéseken, ezt szeretném nektek is megadni. A másik jókedve, humora, elszántsága, motiváltsága bárkit bármire képes rávenni. Ezért ha úgy gondolod, hogy szeretnél egy jó edzőtársra szert tenni keress bátran!