Heinczinger Ádám

Tel.: 06 70 947 8099

E-mail: adam.heinczinger@gmail.com

Web: www.adam-workout.com

Sziasztok!
Heinczinger Ádám vagyok, személyi edző. Kevés ember mondhatja el magáról, hogy a hobbija a munkája, én ezek közé a szerencsés emberek közé tartozom. Imádom, amit csinálok, szeretem a kihívásokat, az új módszereket és mindent megteszek az eredményességért. Motivál és ösztönöz a mozgás és a sport megszerettetése másokkal. Célom a lehető legtöbb ember segítése és motiválása, hogy elérhesse célját.
Ennek érdekében folyamatosan képzem magam, kitalálok új módszereket, megtanulom az új irányelveket, kipróbálom a legújabb trendeket, versenyzem, diétázom, hogy maximális tudással és tapasztalattal rendelkezzem annak érdekében, hogy TE a legtöbbet kaphass az együtt eltöltött időben.
2003-ban kezdtem el súlyzós edzésekkel foglalkozni, 2007-től hivatásszerűen. A kezdetekben erőemelőként, később testépítőként edzettem és edzősködtem, a közelmúltban pedig a teljes mozgásszabadságot adó, a valódi élet minden kihívását magába foglaló funkcionális edzésben, a crossfit-ben találtam számomra megfelelő kihívást. Magamról még annyit, hogy szeretem, ha a saját, valamint a vendégeimmel folytatott edzések kőkemények, persze a kezdőknél a fokozatosság a legfontosabb, de idővel mindenkinél elérem a határait, és megmutatom mire képes a teste.
Végzettségeim: IWI- személyi edző, MIOK- testépítő és fitnesz edző.
Amit ígérhetek: Ha velem edzel, maximálisan rád figyelek, nincs nálam telefon, folyamatos a kontroll, a javítás, minden alkalommal megbeszéljük az étkezést (az esetleges hibákat). Egy kemény, kifullasztó, de jó hangulatú órán tudjuk a céljaidat elérni.
Bátran jelentkezz, ha az alakformálás, izomtömeg növelés, szálkásítás a célod, vagy akár az egészség megőrzése, a stressz csökkentése motivál a közös edzésre. Várom továbbá azok jelentkezését, akik Testépítés vagy Fitnesz versenyeken szeretnék magukat kipróbálni.
KISCSOPORTOS SZEMÉLYI EDZÉS velem a Liget Wellnessben!
Crossfit edzésmódszerén alapuló, funkcionális edzés.
Különböző nehézségi szinteken: kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak is!
Ez az óra ötvözi a személyi edzések hatékonyságát a csoportos órák jó hangulatával és küzdőszellemével.:
-Maximalizált létszám 6 fő/óra
-Kiemelt odafigyelés és technika javítás
-Nagy fokú intenzitás, állandóan változó edzésingerek
-Változatos órák és komplex gyakorlatok
-Kemény edzések a maximális fejlődésért