Gyócsi Dóri

Tel.: 06 30 434 06 89

E-mail: dori.gyocsi@live.com

A sport iránti szerelmem nagyon régóta tart, már kiskoromban is örökmozgó voltam, és ez azóta sem változott. Sokat jelent számomra a sport, mert megtanította számomra a kitartást, az alázatot és a maximalizmust. Korábban atletizáltam, ezután kezdtem el modern táncot tanulni, és miután megszűnt, évekig kerestem a számomra megfelelő mozgást. Sok sportot kipróbáltam, és ezzel párhuzamosan felkerültem Budapestre, ahol a főiskolán szociálismunkát kezdtem tanulni. Az út közben éreztem, hogy hiányzik valami az életemből, méghozzá a rendszeres sport, ami az egész életemet meghatározta, és amire kapaszkodóként is tekintettem.

Külföldön töltött hónapok alatt jöttem rá, hogy mit szeretnék az élettől, mi a célom, így hát hazatérésem után nekikezdtem álmaim alapozásának, amit először a Sportedzői tanfolyammal kezdtem, aztán ezt követte a személyi edző tanfolyam, és közben szociális munkásként is lediplomáztam.

Egy jó edző nem csak izmairól és robosztus testfelépítéséről ismerszik meg, hanem emberségességéről, munkája iránti szenvedélyéről, és alázatosságáról, aki nem csak a testedet de  a lelkedet is megerősíti, önbizalmat ad és azt érzed az edzés után, hogy megtudnád váltani az egész világot.

“Merj álmodni, mert az álmok álmodói meglátják a holnapot.”