AEROBIC & SPINNING OKTATÓINK

Bodor Zsolt

Aerobic oktató

TRX

Hot Iron

Bogschütz Erika

Gyermekkorom óta foglalkozom sporttal, a fitness legtöbb ágában már kipróbáltam magam.
Hat éve a spinning és a kerékpár tölti ki az időm jelentős részét. 2004 óta tartok órákat, 2006-ban szereztem meg a Johnny G. Spinning oktatói végzettséget és azóta is ennek szellemében oktatok. Meggyőződésem, hogy sokat lehet adni az embereknek a sport oktatásával. Az alakformálás, kikapcsolódás mellett célomnak tekintem, hogy a sport ne csak mint eszköz, hanem mint életforma épüljön be az emberek mindennapjaiba. A mozgás felszabadít, erőt, önbizalmat ad a mindennapokra!
Bogschütz Erika
spinning oktató

Indoor Cycling

Regatta Instructor

IWI-Fitness Manager

Group Cycling Instructor
Laczkó Attila

Gyerekkorom óta a sport megszállottja vagyok, nagyon sok sportban kipróbáltam magam, ezek közé tartozott a hegyikerékpározás is, ezen belül pedig az MTB XCO (Olimpiai Cross-Country) és MTB XCM (Cross-Country Marathon) szakágak, ahol szép eredményeket értem el:

  • MTB XCO nemzeti bajnokság, U19 kategória II. helyezés

  • MTB XCM nemzeti bajnokság, U19 kategória V. helyezés

  • Román kupasorozat, U19 összetett III. helyezés

  • több magánrendezésű Marathon és Cross-Country versenyen elért 1-3 helyezés

A TF-es tanulmányaim mellett végeztem el a SPINNING® INSTRUKTORI képzést, ugyanis mindenképp közel szerettem volna maradni valamilyen formában a kerékpározáshoz, de most már egy másik oldalról megközelítve.

Igyekszem óráimat a legjobb szakmai tudásom szerint felépíteni, a versenyzői tapasztalataim és a kreativitásom segítségével megfűszerezve, úgy hogy azt kezdő, haladó és profi vendégeim is egyaránt élvezzék.

Sok szeretettel várlak az óráimon!

Spinning Instructor

gyógytestnevelő

BSC Testnevelő

Johnny G SPINNING® oktató

Lovász Andi

Tíz évvel ezelőtt egy barátnőm javaslatára mentem le egy Ilyengar eszközös órára. Akkor már aktívan tartottam különféle aerobik órákat. Azt gondoltam, hogy fizikailag erős vagyok. Jóga közben tudatosult bennem, hogy tévedtem. Szembesülnöm kellett azzal is, hogy az aktív súlyzós edzéstől vállízületeim kötötté váltak, csípőizmaim és combhajlítóim megrövidültek.
A jógába beleszerettem. Mindig is szerettem az olyan mozgásformákat, amelyek kihívást jelentenek a számomra. Ilyen lett a jóga is. Rendszeres gyakorlás mellett észrevettem, hogy a vállam fokozatosan nyílik, a mellkas és az egyenes hasizmaim nyúlnak. Emiatt a légzésem is mélyebb lett. Csípőizmaim, combhajlítóim megnyúltak, gerincem rugalmassága megnőtt.
13 évig fizikoterapeutaként dolgoztam kórházban és mellette tartottam az aerobik órákat. Nem is volt kérdéses, hogy előbb-utóbb csak az oktatással fogok foglalkozni. Kórházban a mozgásszervi betegek rehabilitációja került előtérbe, a jógában pedig a prevenció. Jó érzéssel tölt el, amikor az óra után odajönnek hozzám és megköszönik, hogy segítettem nekik egy-két gyakorlat helyes végrehajtásában, vagy ha segítek beleigazítani egy olyan gyakorlatba, amiről azt hitte, hogy nem tudja megcsinálni.

Képzések:

– 1996 – Taekwon-do edző (Testnevelési Főiskola)
– 2000 – Aerobik oktató (Testnevelési Főiskola)
– 2004 – Pilates oktató (International Wellness Institute)
– 2004 – Training-bike oktató (International Wellness Institute)
– 2006 – ¾ wellness step oktató (International Wellness Institute)
– 2006 – X-CO tréner (International Wellness Institute)
– 2006 – Flexi bar tréner (International Wellness Institute)
– 2007 – Aquafitness oktató (International Wellness Institute)
– 2009 – BodyART oktató (International Wellness Institute)
– 2011 – Antigravity jóga oktató (Vincze Tünde)
– 2013 – Sparrowbag Instruktor (International Wellness Institute)

Taekwon-do edző (Testnevelési Főiskola)
Aerobik oktató (Testnevelési Főiskola)
Pilates oktató (International Wellness Institute)
Training-bike oktató (International Wellness Institute)
¾ wellness step oktató (International Wellness Institute)
X-CO tréner (International Wellness Institute)
Flexi bar tréner (International Wellness Institute)
Aquafitness oktató (International Wellness Institute)
BodyART oktató (International Wellness Institute)
Aerial jóga oktató (Vincze Tünde)
Sparrowbag Instruktor (International Wellness Institute)

Mándi Zoltán

Az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization, WHO) szerint az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét együttese. Ha velünk mozogsz, egyrészt kieresztheted a gőzt, másrészt karbantartod, fejleszted a tested, ami megnöveli az önbizalmad. Ha megnő az önbizalmad, könnyebben viseled a konfliktusokkal teli mindennapokat, ami jobb közérzetet, kiegyensúlyozottságot eredményez. Egy stabil lelkületű, jó kedélyű ember még a munkahelyén is jobban teljesíthet, jobban érzi magát az emberek között, és ez az állapot közelebb vihet a szociális jóléthez is.

Ergo: a mozgás minden problémát megold 🙂

mottó:
Minél többet mozogsz, annál több fagyit ehetsz büntetlenül…

végzettségek:
• Fitness Company aerobik oktató
• Fitness Company személyi edző
• IWI funkcionális tréner
• IWI preventív gerinc és stretching tréner
• R-Med TRX tréner
• Almásy Csilla gerinckoncepció oktató
• Les Mills Body Pump oktató

Pump: mindenkinek ajánlható, súlyzós óratípus. Izomcsoportokra szedve, sok ismétléssel dolgozva formáljuk a testünket, és fejlesztjük erőállóképességünket.
Alakformáló: mindenkinek ajánlható óratípus. Kis ellenállással vagy csak saját testsúlyunkat használva növeljük állóképességünket, finomítjuk testalkatunkat, és közben karbantartjuk a testsúlyunkat.

Body pump

Alakformáló

 

Piliskó Szilvia

Miért én?

Számomra a magas színvonalon végzett szakmai munka alapvető követelmény, így fontosnak tartom, hogy vendégeim az órák végén ha nem is elégedetten, de mindenképpen a légszomjjal küszködve vánszorogjanak vissza az öltözőbe. Ennek érdekében az alakformáló órák első részének tengelyét eszetlen mennyiségben ismételt dinamikus feladatok alkotják, második részében pedig (amikor a kedves vendégek már nem tudnak megállni a lábukon, ezért hagyományos, talajon végzett gyakorlatokat vagyok kénytelen csináltatni velük) minden olyan izomcsoportot megmozgatunk, amilyeneket értelmes emberek normális esetben sohasem használnak. Óráimon maximálisan törekszem a vendégekkel való kommunikáció és a csapatszellem fejlesztésére, ezért folyamatosan figyelem a visszajelzéseket (és csak akkor hagyom abba egy bizonyos testrész kínzását, amikor az áldozatok, azaz, akarommondani, a vendégek legalább 75 %-ának olyan kifejezés jelenik meg az arcán, mint Szent Kelemen vértanúnak a középkori ábrázolásokon), illetve szívesen alkalmazom a legbeváltabb team-developing stratégiákat (mint például a kollektív büntetés: ’ha valaki még egyszer elrontja, mindenkinek húsz fekvőtámasz’!). Méltán népszerű dance-aerobik óráimon az unalomig ismert zenék monotonitását tudatosan ellenpontozom a követhetetlen , és átlagos képességekkel rendelkezők számára elsajátíthatatlan koreográfiákkal (melyeket úgy állítok össze, hogy a tanulási folyamat kellős közepén is megvariálhassam, abban az esetben, ha néhány szemtelen vendég esetleg elkövetné azt a pimaszságot, hogy megjegyzi mikor hova kell lépni).
Óráimat elsősorban azoknak az őrülteknek ajánlom, akik kifejezetten kedvelik azt, ha a pulzusuk megközelíti a 200-at (természetesen felülről), ha a reggel műgonddal elkészített frizurájuk az arcukba tapad, és csöpög belőle az izzadtság, illetve akiknek a fizikain kívül lelki terhelésre is szükségük van (az utóbbiakat szúrós megjegyzésekkel és sokatmondó pillantásokkal biztosítom).

Szeretettel várok Minden Kedves Vendéget!
Piliskó Szilvia-aerobik tréner

Alakformáló

Dance aerobic

Gerinctorna

Body Art

Agni jóga

 

Südi Barbara

Eddigi tanulmányaimat összesítve igyekszem a lehető legmagasabb szakmai színvonallal segíteni vendégeimet, motiválni, tanácsokat adni a táplálkozás és a hétköznapi élet területén is.
Célom, hogy vendégeim a lehető legjobban érezzék magukat óráimon, feltöltődjenek, és az ott kapott energiával és lendülettel könnyebbé és boldogabbá tegyem mindennapjaikat. Óráimon a főszerep a vendégeimé, én csak a rendező vagyok. Figyelek arra, hogy az egyéni különbözőségeket figyelembe véve a megfelelő kondíciót megszerezzék, megtartsák, fejlesszék. Segítek abban, hogy mindenki a saját képességeit meghaladva lépjen az önmegvalósítás útjára. Aerobik fellépésekre járok Czanik Balázzsal, az összes neves hazai aerobik rendezvényen részt veszek. Közreműködök a “Mozdulj rá!!!” ingyenes tornasorozatokon, és folyamatosan továbbképzésekre járok.
Több éve segítek Czanik Balázsnak a capoeira aerobik tanfolyamok levezénylésében, vizsgáztatásában, 2010. augusztusában pedig Capoeira Aerobik Master Trainerként megtartottam első saját “Czanik Balázs capoeira aerobik edző képzés”-emet is!

 

 

Alakformáló

Zsírégető

Capoeira aerobic

 

Szekeres Anikó

 

A sport, a mozgás az életem és a hivatásom. Ma már nem tudom elképzelni, hogy bármi mással foglalkozzak. A sport számomra életforma, kihívás, elköteleződés. Megtaláltam benne mindent, amit kerestem eddigi életem során. Csapatot, barátokat, tanulást, fejlődést, egy életutat.

Folyamatosan képzem magam tovább, igyekszem minél több területen elmélyíteni a tudásom, hogy a vendégeimnek a lehető leghatékonyabb edzéseket nyújthassam.

Az óráimon törekszem arra, hogy folyamatos kihívást és fejlődési lehetőséget biztosítsak a kezdő és edzett vendégeim számára is, így a csoportos órákon is külön figyelek arra, hogy személyre szabott gyakorlatokkal dolgozhasson mindenki.

Fontos számomra, hogy minden órán minőségi, hatékony és értelmes edzést kapjanak a vendégek, fontos a gyakorlatok helyes technikai kivitelezésének megtanítása és tudatosítása, fontos a helyes légzéstechnika kialakítása. Minden óra más, két egyforma edzéssel nem fog senki találkozni nálam. Az edzéseim kemények, egyszerre fizikai és mentális kihívás minden óra, de ugyanakkor igyekszem jó hangulatot is teremteni, a csapatot összekovácsolni, motiválni, a holtpontokon továbblendíteni, segíteni abban, hogy egy kicsit mindig átlépjük a határokat.

Célom, hogy átadhassam az egész életre szóló mozgás szeretetét, megtanítani a vendégeimet célokat kitűzni, és végigmenni az odavezető úton.

Várlak szeretettel az edzéseimen!

Aerobik sportedző

Spinning instruktor

Stretching oktató

Preventív gerinctréner

Dinamikus jógaoktató

TRX Suspension Training Course

Keiser M3 Indoor Cycling oktató

Személyi edző

Mobility

Core-stabilizáció tréning

Fascia tréning

Ugróczky Csaba

Regatta oktató, a magyarországi Concept2 regatta képzés gyakorlati vezetője, trainer, rekreátor.
Regatta órámon zenére koreografált, dinamikus és statikus elemekkel tarkított, teljes testes átmozgató edzéssel találkozhat a „fogyasztó”! Szívvel ajánlom azoknak, akik a hétköznapi aerobik mozgásformáktól bátran elrugaszkodnak, és kihívást keresnek a testük és örömöt, felszabadult érzést a lelkük számára.

 

 

Regatta

 

Vígh Csilla

 

 

 

Köredzés