Edzés a nyári melegben.

A rendszeres testmozgásra minden évszakban szükségünk van, de a forró nyári napok beköszöntével gyakran érezzük magunkat gyengének, erőtlennek. Épp ezért figyelnünk kell bizonyos szabályok betartására, részint az edzés hatékonysága végett, részint meg egészségünk...

bővebben

Vitalitás a várandóság alatt is!

Gyócsi Dóri csoportos óraadónkat kérdeztük az általa tartott kismama tornáról: A jó kismama torna alapja a gerinctréning, így én is ezt a tudásomat veszem segítségül, hiszen az egyik legfontosabb testrészünk a gerincünk, testünk tartóoszlopa. Így nélkülözhetetlennek...

bővebben

Új edzőnk Vígh Csilla bemutatása

Mikor kezdtél aktívan sportolni? Azóta sportolok, amióta „az eszemet tudom”. 🙂 De nagyjából 14 éves lehettem, amikor tudatossá vált maga a mozgás. Azelőtt mindig azt csináltam, amihez épp kedvem volt. Majd egyik nap elmentem egy aerobik órára, és egyszerűen...

bővebben

Miért keressétek gyógytornászunkat?

A gyógytorna egy tervszerűen összeállított mozgásprogram, melynek céljai különbözőek lehetnek, alkalmazható sérülések megelőzésére, kezelésére. A gerinc problémák megelőzésében nemtől, életkortól, életmódtól függetlenül egyaránt használható. Napjainkban rengetegen...

bővebben

Tények a futásról

A futás a legegyszerűbb mozgásforma, mely számos jótékony hatással bír. Nem csak kikapcsol, de meg is erősít, mivel az izomzatunk 70 százalékát használod közben.

bővebben

Mi a Total Body?

Egy rendkívül hatékony erő-állóképességi, általános kondíció- és erőfejlesztő edzés, melynek segítségével szálkás izmokra és formásabb alakra tehetsz szert.

bővebben

Mi a Step Performance?

Látványos elemekkel gazdagon ellátott táncos, mégis dinamikus, szimmetrikus koreográfia, amit könnyedén sajátíthatsz el.

bővebben

Mi a Spinracing?

A Spinracing zenés,koreografált teremkerékpár edzés, mely kitűnően alkalmas az állóképesség illetve az erő-állóképesség fejlesztésére!

bővebben

Mi a Spinning?

A Spinning® kifejezés nem a teremkerékpáros (indoor cycling) tréningek összefoglaló neve, hanem ezen edzésmódszerek egyik fajtája.

bővebben

Mi a regatta?

Nehéz még egy sportot találni, amelyik annyi izomcsoportot és olyan széleskörűen mozgat meg, mint az evezés.

bővebben

A kismama tornáról

Hátfájásokat, izomgörcsöket lazít, tudatos mozgásra tanít, segít kézben tartani a súlygyarapodást, felkészít a szülésre.

bővebben

Mi az AGNI jóga?

Az Agni jógát melegben végezzük, ez elősegíti az emésztési tűz felébresztését, a méregtelenítést illetve az ízületek hajlékonyságát.

bővebben

Mi a Hot Iron?

A Hot Iron egy egyedülálló súlyzórudas, csoportos, szakképzett edző által irányított edzésmódszer

bővebben